Helena ja Nils remontoivat Björkhagassa

Täydellinen paikka Separett Villa käymälälle. Vuodelta 1938 oleva talo, joka ei ole nähnyt rakkautta moneen vuoteen. Toukokuussa 2018 sai talo vihdoin uudet omistajat. Helena ja Nils rakastuivat taloon ja he tulevat antamaan sille sen, mitä se tarvitsee ja ansaitsee.

Remontti alkoi heti, kun sopimus oli valmis ja allekirjoitettu.

Talo on tehty käsin lankku lankulta. Siellä on rehevä puutarha ja 1300 neliömetrin tontti. Paljon tarvitsee vaihtaa ja lisätä henkilökohtaista kosketusta.

He itse kirjoittavat Instagram-tilillään:

"Rakas talo. Tulen rakastamaan ja vihaamaan sinua kaikkine virheineen (joita tulemme lukemattomia kertoja korjaamaan)!"

Paljon vanhaa voi myös säilyttää semmoisenaan tai korjata tarvittaessa.

Esimerkiksi viehättävät vanhat tapetit osassa huoneista sopivat sekä taloon että Helenan ja Nilsin makuun.

Talossa ei ole kuitenkaan juoksevaa vettä eikä esimerkiksi kylpyhuonetta vessatarpeita varten. Hiljaa, mutta varmasti muuttuu talon vanha ruokakomero kunnon kylpyhuoneeksi, jonne he valitsivat asennettavaksi meidän Villa-käymälän. Se tuottaa sopivasti lisäravinteita puutarhan ihanille ja hienoille istutuksille. 

       

Jännittävää seurata heidän talonsa ja puutarhansa remonttia, ja nähdä "uusi" Björkhagan talo!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraa heidän remontointiurakkaansa Instagramissa @lillabjorkhaga